Takarbete

Vi bygger, byter, renoverar och tvättar alla typer av tak. Betongpannor, tegel, plåt och papp, gammalt som nytt. i erbjuder alltid fast kvadratmeterpris inklusive materialkostnad och arbetskostnad, till marknadens bästa priser. Ring så kommer vi och lämnar offert och prisförslag, oftast redan samma dag! Vi arbetar snabbt och effektivt och håller vad vi lovar.

Fasadarbete

Av många olika skäl är det viktigt med en välskött fasad på fastigheten, för utseendet skull men också för att skydda och bevara byggnaden. Det är väl investerade pengar att sköta om fasaden. Vi utför alla typer av målerijobb och fönsterbyte.

Kök

Vi bygger, renoverar och monterar kompletta kök och kan hjälpa till med allt från småfix till exklusiva egendesignade kök och lösningar.

Snickeriarbeten

Vi utför alla typer av metall- och träsnickeriarbeten, från nybyggen, renoveringar, väggbyggen, gipskonstruktioner, fönster och dörrbyten, altanbyggen, lister, vindskivor, fönsterfoder med mera. Både inomhus och utomhus.

Badrum

Vi hjälper till med allt från idé till färdigt badrum, både renovering och nybyggen. Allt från val av kakel, klinker och våtrumsmatta till planering av planlösning. Vi lägger värmegolv, tätskikt, kaklar och monterar.
 

Golv

Vi renoverar och lägger nytt golv. Allt från slipning, lackning, oljning eller målning av gamla trägolv till läggning av nytt trä- parkett-, laminat, mattor, linoleumgolv kakel och klinker. Vi lägger värmeslingor och isolerar.

Fasad renovering 

Pågående projekt

Takrepration

Tillbyggnad

   eller ring oss 0720-22  09 89